marți, 21 martie 2017

Do It Yourself: cel mai frumos cadou e facut de tine!

Atunci cand iti doresti sa faci un cadou cuiva primul lucru la care te gandesti este ceea ce ii place ca sa surprinzi cat mai placut. Insa de cele mai multe ori nivelul de implicare se opreste aici fiindca foarte multe persoane aleg sa ofere cadouri deja facute sau comandate de pe internet. Desigur, daca este vorba despre un obiect special atunci nu ai putea sa il faci tu cu mana ta si cel mai sigur este sa dai ceva calitativ superior facut de specialisti. Pentru toate celelalte cazuri cel mai recomandat ar fi sa faci in asa fel incat sa personalizezi cadoul si sa il creezi chiar tu.


Origami 

Origami este arta japoneza a indoirii, plierii si alcatuirii unor forme din hartie speciala. Un mestesug foarte greu de stapanit, origami presupune rabdare, atentie la detalii si foarte multa creativitate. Cei mai mari maestri origami impaturesc hartia colorate cu atata indemanare incat lucrarile lor par ca prind viata. Si tu poti incerca sa faci un cadou cu totul deosebit. Incearca doar sa te uiti la cateva tutorial video pe internet pentru a sti deprinderile de baza.


Cateva cuvinte

Personalizeaza cadoul pe care il faci cu cateva cuvinte alese. E usor sa faci un gest frumos asternand pe hartie cateva cuvinte scrise din inima astfel ca nu ai niciun motiv sa nu o faci. Chiar daca nu ai timpul sau deprinderea necesara pentru a face o figurina origami cu siguranta poti face o felicitare speciala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu