miercuri, 24 august 2016

Buchete de flori uscate - cum sa le folosesti in mod creativ

Nu exista nicio casa in care sa nu fi vazut un buchet de flori uscate pus intr-o vaza. Femeile pastreaza aproape intotdeauna trandafirii primiti si ii pun apoi la uscat. Dar buchetele de flori uscate pot fi mai mult decat un buchet de flori care odata a fost viu colorat, iar acum il pastram ca amintire. Exista adevarate aranjamente de flori uscate pe care le poti folosi in moduri cat mai creative. Iata ce iti sugeram noi:
Alege un buchet de flori uscate pentru nunta ta
Pentru nuntile ce au loc la sfarsitul verii, florile uscate pot fi o tematica foarte inspirata. Inlocuieste aranjamentele normale cu flori uscate natural. Buchetul miresei nu isi va pierde niciodata din frumusete si va putea fi pastrat multi ani dupa eveniment, fiind deja uscat. Chiar si marturiile pot fi facute din flori si plante uscate, cum ar fi spicele de grau.

Fa-i un cadou inedit unei persoane speciale
Prietena boema care iubeste zilele calduroare de toamna si mirosul de fan cu siguranta va aprecia un astfel de buchet. In plus, il va pastra mai mult timp decat ar fi pastrat un buchet obisnuit.
Transforma-le intr-un putpuri
Adica taie doar inflorescentele, pune-le intr-un cos impletit, si, daca vrei, foloseste uleiuri esentiale cu care sa le stropesti pentru un miros placut. Asa o sa ai parte de aromaterapie in propria ta casa.
Decoreaza cu ele un perete gol
Fa din florile uscate un tablou. Gaseste o rama veche a unui tablou sau a unei fotografii, iar in interiorul ei, unde ar trebui sa fie fotografia, lipeste cat mai multe flori uscate. La fel ca la putpuri, vei folosi doar inflorescentele.
Fa o coronita boema din ele
Adu putina culoare in casa ta cu o coronita facuta din flori uscate. Spre deosebire de coronitele de craciun, acestea iti vor decora casa tot anul si singurul lucru mai greu va fi sa decizi ce culoare sa predomine in coronita de flori uscate.

Creeaza un obiect decorativ
Alege orice tip de buchet de flori uscate si un borcan sau o sticla mai mare. Pune in el florile uscate si acopera-i capacul cu sfoara. La sfarsit fa o funda si asta e tot. Acum nu se vor mai umple de praf florile uscate la care tii atat de mult.

Tine minte toate aceste idei pentru data viitoare cand vei primi un buchet de flori uscate, sau cumpara tu unul din care sa faci un obiect decorativ special. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu