joi, 30 iunie 2016

Utilitatea hartiei de matase

Cadoul reprezinta modalitatea prin care ne aratam atasamentul si respectul fata de o anumita persoana. Pentru ca nu doar ceea ce oferim conteaza, ci si modul in care este imbracat ceea ce oferim, este foarte important sa fim atenti la modul in care ambalam cadoul. In cazul in care facem impresie buna atat prin modul in care am ambalat cadoul cat si prin modul in care am oferit respectivul cadou, putem fi siguri ca cel caruia i-am oferit cadoul nu va considera ca am facut acest gest doar din obligatie, cum se intampla de multe ori. In cazul in care te-am facut curios si te intrebi cum trebuie sa fie ambalat un cadou pentru a face impresie buna, raspunsul este accesorii pentru cadouri Ribox.



Pentru ca acestea sunt cele mai bune accesorii pentru cadouri, ele nu trebuie sa lipseasca din procesul de ambalare al unui cadou.

In cazul in care atunci cand ai achizitionat accesorii pentru cadouri ai primit si hartie de matase dar nu stii care este utilitatea acesteia, in cele ce urmeaza o sa prezint una din situatiile in care hartia de matase este utila. Confectionarea de flori din hartie de matase reprezinta una din aceste situatii. Intr-adevar, in cazul in care doresti sa adaugi pe cadou flori, ai posibilitatea de a achizitiona flori decorative care sunt special concepute pentru asa ceva. 

Cu toate acestea, din punctul meu de vedere, o floare confectionata de tine va fi mult mai apreciata de cel care primeste cadoul decat o floare cumparata special pentru asta. Avand in vedere ca nici nu este greu si nu dureaza mult conceperea unei flori din hartie de matase, eu zic sa aflam impreuna cum se confectioneaza o floare din hartie de matase. Pentru aceasta operatiune e nevoie de:
  •           Hartie de matase
  •           Rigla
  •           Foarfeca
  •           Bentita pentru tulpina





Primul pasa care trebuie parcurs este decuparea a 15-20 de dreptunghiuri din hartie de matase, numarul dreptunghiurilor variind in functie de cat de bogata vrei sa fie floarea. Dreptunghiurile astfel obtinute se aseaza unele peste altele, dupa care latura mare a hartiei, latura care este indreptata spre tine se impatureste in mai multe straturi, in functie de preferinte. Un capat al bentitei se rasuceste pe la mijlocul hartiei de matase, astfel incat sa se creeze o tulpina. Ultima operatiune pe care o mai avem de facut este reprezentata de aranjarea fiecarui capat, astfel incat  petalele florii sa aiba un aspect cat mai original si placut. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu