joi, 5 mai 2016

Cum poti sa-ti permiti lucrurile de care ai nevoie

Modul in care iti administrezi banii tine foarte mult de educatie si de timpul pe care il aloci acestui proces. Atunci cand iti doresti foarte multe lucruri este normal sa ai probleme in a le procura deoarece nu poti sa le ai pe toate deodata. Indiferent ca ai in cont 500 de RON sau 1 milion de euro, cu siguranta exista nenumarate lucruri pe care nu le ai si nici nu le poti cumpara.


Primul lucru pe care trebuie sa-l faci ca sa-ti permiti toate lucrurile pe care ti le doresti este sa prioritizezi. Cu alte cuvinte, invata sa gandesti in termeni economici si sa judeci toate obiectele la adevarata lor valoare. Cat de mult conteaza pentru tine o masina noua? Dar un laptop nou? Cu siguranta mult, dar secretul consta in a invata sa prioritiezi si sa-ti vezi nevoia imediata. Daca inca te descurci destul de bine cu mijloacele de transport in comun, masina poate fi amanata pana o sa ti-o permiti fara eforturi financiare.

Pune bani deoparte in mod constant si vei incepe sa construiesti in timp o mica avere de care te poti bucura mai tarziu. Rabdarea este necesara in tot acest proces, deci asuma-ti ca vei face anumite sacrificii din care vei trage foloase mai tarziu.

Un alt mod prin care poti sa-ti permiti cat mai mult cu putin este sa incerci sa gasesti noi moduri de a face bani. Cu siguranta ai putea sa aloci o parte din bugetul tau personal pentru a investi intr-o mica afacere cu sanse reale de profit intr-un termen de aproximativ un an de zile.

Acestea ar fi principalele lucruri pe care poti sa le faci ca sa-ti permiti lucrurile de care ai nevoie. Nu uita, secretul consta in a prioritiza cat mai mult dorintele si nazuintele pe care le ai.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu